dilluns, 20 d’abril del 2015

Anem d´excursió per Catalunya

Share it Please
Us agrada la natura? Us encanta agafar la motxilla, aigua i xocolatines i escampar la boira muntanya amunt? Teniu nens i els voleu engrescar en l´excursionisme?. Voleu fer noves excursions originals i no sabeu per on començar?. Farts de dir "aquest cap de setmana anem d´excursió" i després mai saber on anar?. Doncs si us trobeu en aquesta tessitura el millor que podeu fer és córrer a la llibreria més propera i comprar-vos aquest llibre fantàstic:


L´autor del llibre és el Jordi Quera, l´ànima de Cal Fusté, i en les seves pàgines hi trobareu 30 excursions per Catalunya per a nens i nenes ben referenciades i documentades - totes elles publicades a Cavall Fort-. Amb fotografies, mapes, descripcions, manual d´ús, ressenyes històriques i anècdotes vàries perquè a partir d´ara totes les vostres excursions a la muntanya resultin tot un èxit. 



"Anem d´excursió" va estar guardonat amb el Premi "Serra d'Or" com a millor llibre publicat el 2014 en la categoria de Literatura Infantil i Juvenil dins l´àmbit cultural català, però a més a més, és un llibre perfecte per a llegir i experimentar, tot alhora. 
A Cal Fusté podreu donar una ullada a totes aquestes excursions i fins i tot podeu adquirir-ne un exemplar. 
No hi ha excuses, prepareu les motxilles i sortiu d'excursió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Followers

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *