diumenge, 1 d’agost del 2021

Share it Please





Cal Fusté, una experiència única, amb totes les comoditats, a un edifici del 1737.

Cal Fusté és un espai rústic a un lloc privilegiat dins el poble, en un entorn que permet activitats de natura (senderisme, escalada, barrancs,..) i turisme gastronòmic i cultural (rutes de Romànic, arqueologia, paleontologia, museus...).

A l’hivern podràs gaudir de les pistes d’esquí de la zona (Andorra, Port Ainé, Espot, Port del Compte) i a l’estiu refrescar-te a rius i embassaments propers.

Cal Fusté té racons que el fan únic. Les parets respiren història i la decoració recorda el passat, amb totes les comoditats del present.

Els hostes tindran una entrada principal (comuna amb la propietat) i una entrada independent a l’apartament.

L’apartament està totalment equipat (calefacció, rentadora, TV, WIFI...) Té fins a 7 places (2 llits de matrimoni, 1 individual i sofà-llit plegable per a 2 persones més). Tenim trona i bressol per infants.

Té un terrassa  exterior, ideal tant de dia com de nit, on podràs fer barbacoa.

Hi haurà a disposició guies i mapes per a poder fer excursions per l’entorn i visites en zones més allunyades. Depenent de l’exigència de l’activitat es recomanarà adequadament en tot moment.

A 20 minuts per una pista accessible en cotxe, oferim els serveis del Refugi de Cortiuda: Excursions, menjars... www.refugicortiuda.com

No es permet fumar a l’interior de l’apartament i no admetem animals domèstics.

Garantim tot el protocol COVID.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Followers

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *